DATA-collectief

LOCATIE

DATA-collectief Groep B.V.

Wattbaan 1

3439 ML Nieuwegein

Tel: 0800-2028

info@datacollectief.nl

Uw partner voor:

Adressen kopen

Website-Leads

Contactpersonen actueel

Doelgroep selectie

Healthcheck database

DATA-collectief integratie

Diederik van Heijnsbergen

DATA-collectief is een platform waar jij gratis doelgroep selecties op kunt maken, alle bedrijven van Nederland staan hier in met functionarissen. De contact gegevens stellen je in staat om persoonlijk contact te leggen met functionarissen binnen bedrijven en zo ook d.m.v. labels bij te houden wie er al zijn benaderd en waar de successen zitten. Of je nou een bestand liever exporteert en download of juist liever via ons systeem werkt is beide mogelijk, het platform beschikt over CMS functies waardoor je dus ook via het platform zou kunnen werken.

Door dat er een koppeling is met onze webtrack service websiteleads kan je hierbij ook filteren op bezoekers op je website, hierbij worden in de basis altijd de bedrijven vast gesteld en komen alle gegevens van deze bedrijven en functionarissen tot je beschikking en zie je waar naar is gekeken. Hierdoor kan je zien wat het effect is van verschillende vormen van marketing doordat de bronnen ook worden getoond, denk hierbij aan CEO en CEA campagnes als ook LinkedIn en Mailing campagnes.

Door dat wij als bedrijf kennis hebben over marketing en acquisitie kunnen wij je van A tot Z helpen door goed te kijken naar de doelgroep als ook de resources en werknemers die je zelf hebt. Daarbij kunnen wij ook de mailing campagnes op een persoonlijke manier voor je uitvoeren met als doel om echt persoonlijk contact te krijgen, hierbij hoeft door jou alleen een doelgroep te worden gekozen. De opvolging kan je dan zelf doen aan de hand van bijvoorbeeld bezoekers rapporten waardoor je veel tijd kan besparen, mocht het echter zo zijn dat ook hier geen tijd voor is dan kunnen wij een Personal Sales assistent trainen en via jouw eigen account laten nabellen.Hierbij is het mogelijk om alle acties te kunnen waarnemen en gesprekken eventueel terug te luisteren via je account.

Omdat wij de gebruikers van het DATA-collectief belonen voor het aanbrengen van mutaties verwerken wij per maand gemiddeld 450.000 en 550.000 mutaties, via een dashboard kan iedereen makkelijk een doelgroep of zelfs klanten in de gaten houden en eventueel mutaties zelf verwerken. Mocht het nodig zijn om een bestaand bestand te controleren op fouten en eventueel te actualiseren en verrijken dan is dit mogelijk via het platform zelf, je klanten worden dan netjes doorgelabeld in het account.

Zoek je ergens hulp mee of heb je behoefte aan creatieve inspiratie en een goed plan, neem dan is contact met mij op.