HousingHub

LOCATIE

Brusselsestraat 51

6211 PB Maastricht

Freek Schulpen +31 (0) 6 31 99 87 87

freek@housinghub.nl

www.housinghub.nl

Bij HousingHub verhuurt u zorgeloos uw vastgoed. Naast alle werkzaamheden van de “klassieke” verhuurmakelaar, die uiteraard ook onderdeel zijn van onze professionele dienstverlening, heeft HousingHub een nieuwe en innovatieve aanpak.

Wij bieden zowel onze huurders als verhuurders een vast aanspreekpunt waarbij service en gebruiksgemak centraal staan. Door gebruik te maken van verschillende online tools maken wij het voor huurders mogelijk om het hele huur proces in één kanaal te doorlopen. Of dat nu via WhatsApp, Instagram, mail of een andere kanaal is. Dit wil zeggen dat de huurder kiest hoe ze contact opnemen en dan alles, van bezichtiging tot contract, in dat kanaal geregeld kan worden. Ook bieden wij onze service volledig tweetalig (EN & NL). Voor u als verhuurder maakt het uiteraard geen verschil via welk kanaal de huurder zich aangemeld heeft of in welke taal. U keurt vooraf de huurders goed en ontvangt als alles geregeld is een overzichtelijk huurdossier met alle gevraagde en benodigde info.

Naast dat wij onze huurders via meerdere kanalen bedienen werken wij ook nog met andere nieuwe digitale middelen. Zo kunnen we 360° beelden maken zodat potentiële huurders in Virtual Reality uw vastgoed kunnen bezichtigen.

Dit allemaal om het proces voor u en uw huurders zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Wij bespreken graag met u de voordelen van verhuren via HousingHub, voor meer info kunt u vrijblijvend contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Uw partner voor:

Verhuur

Huur

Beheer

Advies