Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de eerste bedrijven zich hebben aangesloten bij ons nieuwe initiatief Business Link Builders.

Business Link Builders is opgezet door drie zelfstandig ondernemers. Door hun jarenlange ervaring in diverse disciplines hebben zij een enorm netwerk opgebouwd in de euregio en daarbuiten. Doel van het initiatief een breed palet van (zakelijke) dienstverleners te verbinden, om zo het MKB op diverse terreinen te kunnen ondersteunen. De kracht van het netwerk zit met name in het uitgangspunt om ‘elkaar even te introduceren’. Mond-tot-mond reclame werkt immers nog steeds het beste. De initiatiefnemers fungeren als spin in het web: zij koppelen de diverse expertises aan de relevante behoeftes.

De aangesloten bedrijven kunnen optioneel gebruik maken van een gemeenschappelijke locatie met flexplekken en vergaderfaciliteiten. Daarnaast kunnen ze op deze locatie netwerken en onderling kennis en ervaringen delen.

Registeraccountant Ger Penders (Euregio HabetsRoyen):“Door het koppelen van de diverse netwerken kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren en hopen wij meer business te kunnen genereren in de euregio. Daarnaast blijven wij op deze wijze beter aangesloten bij de diverse multidisciplinaire ontwikkelingen.”

Architect Roberto Lillus:“Nadat ik mij heb aangesloten bij Business Link Builders, heeft mijn netwerk direct een enorme vlucht genomen. Daarnaast is het heel praktisch dat er diverse disciplines onder een dak zitten. Ik kan altijd snel met mijn vragen bij de andere partners terecht.”