Over ons

Business Link Builders

Business Link Builders is gezamenlijk initiatief van een aantal zelfstandig ondernemers in de euregio. Door onze jarenlange ervaring in diverse disciplines hebben wij een enorm netwerk opgebouwd. Ook zijn we intensief betrokken bij diverse ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Onze gemene deler is het verbinden van ons netwerk, het uitwisselen van kennis, het inspireren van elkaar en anderen en het identificeren van de kansen in de markt.

Business Link Builders brengt een breed palet van (zakelijke) dienstverleners onder één dak, om van daaruit het MKB zo breed mogelijk te bedienen. Onderling zorgen we voor korte lijnen, zodat we behoeftes in de markt snel signaleren en aan elkaar doorzetten. Onze kracht is dat we elkaar introduceren bij potentiële businesspartners. Directe aanbevelingen werken immers nog steeds het beste. Daarbij fungeren wij als spin in het web, door de diverse expertises van BLB-members te koppelen aan de relevante behoeftes.

Door deze werkwijze ontstaat een win-win situatie (synergie). Ondernemers worden geholpen bij concrete problemen, terwijl tegelijkertijd nieuwe zakelijke kansen ontstaan voor de members van Business Link Builders.

Carla Leliveld & Erik Stroink

Mail ons

Managing Partner

Erik Stroink

Erik Stroink (1980) studeerde International Business Studies (drs.) aan Maastricht University en is daarnaast in het bezit van een propedeuse Frans. Na zijn studie is hij drie jaar betrokken geweest bij het opzetten van Hotelbedding; een hotelbeddenleverancier welke binnen drie jaar marktleider is geworden in Nederland. Hierna is Erik 10 jaar werkzaam bij MECC Maastricht, in eerste instantie als sales manager Horecavakbeurzen en erna 8 jaar als beursmanager. Erik heeft een breed en internationaal netwerk in verschillende sectoren waaronder de Hospitality en Food Service sector. Erik is specialist op het gebied van Business Development en Marketing.

Erik-Stroink
Managing Partner

Carla Leliveld

Carla Leliveld (1968) is na haar Fashion studie werkzaam geweest bij diverse bedrijven. Door haar brede interesse en werkervaring is zijn een spin in het web. De eerste jaren was werkzaam als technisch tekenaar, office manager en makelaar. Sinds 2007 is zij vanuit haar passie gestart met haar eigen creatief bureau CL art & design voor webdesign en grafische vormgeving. Door haar werkervaring en passie voor kunst is zij in 2020 toegetreden tot Artichoque Art in de functie van managing partner.

Articoque-galerie-Carla-Leliveld