Ondernemers aan ondernemers verbinden. Dat is wat wij doen. Het toegankelijk maken van de markt in Zuid-Limburg en de euregio. Op een laagdrempelige manier. Geen dure accountmanagers, maar lokale ambassadeurs die weten wat er speelt. Ambassadeurs die zelf ondernemer zijn. Commercieel ervaren en met een groot en interactief lokaal georiënteerd netwerk. Een netwerk waarin ervaringen en commerciële kansen worden gedeeld. Zelf excelleren en elkaar business gunnen. Kennis delen en inspiratie opdoen. Een leadgenerator op organische basis. Geen kostbare marketing of koude acquisitie, maar welgemeende persoonlijke aanbevelingen. Dat is de kracht van ons netwerk.

Uw bedrijf introduceren bij ons netwerk is één. Maar ter ondersteuning van bovenstaande hoofddoelstelling biedt Business Link Builders ook de mogelijkheid gebruik te maken van tal van hoogwaardige faciliteiten. Faciliteiten die het voor u mogelijk maken om nog kortere lijnen met ons netwerk te creëren of u de mogelijkheid bieden meteen ter plaatse met uw leads, klanten of andere members in sfeervolle en creatieve ruimtes af te spreken.

Faciliteiten:

  • Flexplek voor een FTE in een historisch pand voorzien van alle moderne faciliteiten, gelegen in het bruisende centrum van Maastricht;
  • Medegebruik van vergaderruimtes en spreekkamers;
  • Toegang tot een snel en beveiligd wifinetwerk;
  • Exclusiviteit voor onze members in hun vakgebied;
  • Eigen showcase pagina op onze website;
  • Crossmediale marketingcampagne voor onze members;
  • Periodieke netwerkborrel en deelname aan inspiratiesessies;
  • Teruggave van een maand abonnementskosten bij het niet verwezenlijken van een opdracht gedurende een abonnementsperiode van zes maanden.

Kijk voor meer informatie op www.businesslinkbuilders.nl of neem contact met ons op via info@businesslinkbuilders.nl.

Contact
Carla Leliveld en Erik Stroink
Business Link Builders
Brusselsestraat 51
6211 PB Maastricht
info@businesslinkbuilders.nl
+316 48157309