WonenSurplus

LOCATIE

Brusselsestraat 51

6211 PB Maastricht

maurice@wonensurplus.nl

www.wonensurplus.nl

Linkedin

Facebook

Maurice Schoonbroodt | Makelaar WonenSurplus

Maurice Schoonbroodt

Vastgoedmakelaar

Uw partner voor:

Verkoop – aankoop

Aankoopbegeleiding NL

Aankoopbegeleiding BE

Advies

LOGO WonenSurplus

Als verkoopmakelaar met jarenlange ervaring in zowel Nederland als België, heb ik een scherp oog ontwikkeld voor zowel particuliere als bedrijfsmatige vastgoedtransacties. Het is mijn passie om mijn klanten te begeleiden bij het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot en met het moment van overdracht.

Naast mijn specialisatie als verkoopmakelaar heb ik mij ook verdiept in de aankoopmakelaardij op de Belgische vastgoedmarkt. Door mijn Belgische vastgoed erkenning  bij het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) ben ik in staat om Nederlandse klanten deskundig te begeleiden bij het aankopen van vastgoed in België. Ik ken de Belgische vastgoedmarkt als mijn broekzak en beschik over een uitgebreid netwerk van notarissen, makelaars en andere professionals die kunnen bijdragen aan een soepele aankoop.

Als verkoop- en aankoopmakelaar ben ik erop gericht om de beste resultaten voor mijn klanten te behalen. Ik neem de tijd om mijn klanten goed te leren kennen en begrijp wat hun wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan stel ik een op maat gemaakte strategie op, zodat we samen tot het gewenste resultaat kunnen komen.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een verkoopmakelaar voor uw woning of bedrijfsmatig vastgoed, of naar een aankoopmakelaar die u kan begeleiden bij de aankoop van vastgoed in België, ik sta graag voor u klaar met mijn deskundigheid en persoonlijke benadering.

Toezichthoudende autoriteit:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 206807 (Erkend in België) – Maurice Schoonbroodt

KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)