Amplitia

Voor individuen – medewerkers als ook leiders, teams en organisaties die (meer) werk willen maken van werkgeluk.

LOCATIE

Amplitia B.V.

Victor de Stuersstraat 15

6217 KP Maastricht

Daniëlle Klerken
+31 (0)6 21606368

info@amplitia.nl

www.amplitia.nl

Uw partner voor:

Werkgeluk

Amplitia komt van het Latijnse amplio en betekent letterlijk vergroten, vermeerderen, verbeteren. En zo benaderen wij werkgeluk. Werkgeluk van medewerkers is voor ons ook gekoppeld aan de fenomenen ‘positieve psychologie’, ‘positieve gezondheid’ en ‘duurzame inzetbaarheid’.

Als organisaties zich richten op werkgeluk kunnen medewerkers zich maximaal ontwikkelen. Dat leidt niet alleen tot verbondenheid, dat leidt tot bevlogenheid en veerkracht. En in tijden van constante verandering is het voor organisaties steeds belangrijker om wendbaar te zijn. Het lijkt evident maar de praktijk is weerbarstiger: werk moet aansluiten bij innerlijke drijfveren, individuele waarden en normen, talenten en passie, maar ook bij belastbaarheid. Dan pas kun je functioneren vanuit je innerlijke kracht, goed functioneren in een team en echt waarde toevoegen voor je organisatie.

Curatie is soms noodzakelijk. Preventie zou vanzelfsprekend moeten zijn. Daarnaast richten onze interventies zich bewust op amplitie, op werkgeluk. Van medewerkers, hun leiders, de teams waar ze deel van uit maken en de organisatie als geheel. Amplitie voorkomt vaak de noodzaak tot curatie en gaat verder dan preventie. En dat loont!

Wij geloven oprecht dat werkgeluk de sleutel is tot meer waarde voor de klant en een hogere winst voor de organisatie. Wil je weten hoe en hoeveel? Dan komen we graag bij je langs voor een vrijblijvende verkenning.

Duurzaam succes begint bij werkgeluk.